Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[aprssig] D7A(G2.0) Callsign List

Bruce, KQ4TV aprssig at almostanywhere.com
Thu Nov 4 14:09:23 UTC 2004


Thanks to all that responded. That seemed to do the trick. I suspected 
that it might but I did not get my settings backed up until last night.

Bruce, KQ4TV


On Wednesday, November 3, 2004, at 02:26 PM, Walterh at k5wh.net wrote:

> I too have seen this problem on 2 different D7's, and the processor 
> reset also cleard them, and
> haven't seen it return since.
>
> Not at all sure why it happened, but at least the fix was simple 
> enough.
>
> Walter/K5WH
>
>
> ----- Original Message -----
> From: David  Odom
> To:  "TAPR APRS Mailing List" <aprssig at lists.tapr.org>
> Sent: Wed, 3 Nov 2004 12:40:58 -0500
> Subject: Re: [aprssig] D7A(G2.0) Callsign List
>
> I have had the problem and a full reset has always solved my problem.
>
> Dave
> W4VOR
>
> ----- Original Message -----
> From: "Bruce, KQ4TV" <aprssig at almostanywhere.com>
> To: "TAPR Group" <aprssig at lists.tapr.org>
> Sent: Wednesday, November 03, 2004 12:30 PM
> Subject: [aprssig] D7A(G2.0) Callsign List
>
>
>> I recently purchased a Kenwood TH-D7A(G2.0). I set it up for APRS and
>> noticed that when ever it hears a station it seems to fill every slot
>> in it's heard list with the last heard callsign. Did I miss some
>> configuration option or did I get a bad radio?
>>
>> Bruce
>> --
>> Bruce W. Martin, KQ4TV
>> Mt. Juliet, TN
>> EM66sf





More information about the aprssig mailing list