Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[aprssig] Kantronics KPC3+ Issue

Ron Stordahl ron.stordahl at digikey.com
Wed Dec 7 16:23:37 UTC 2005


Duffy

If you don't get an answer here I suggest going to the SV2AGW Yahoo 
Group where there is lot's of discussion of using AGWPE with the KPC3+.

Ron, N5IN

Robbie - WA9INF wrote:
> Duffy,
>
> I have had extremely little experience with the AGAPE program, but 
> understand it is great.
>
> I would however be concerned with the handshake, that might tell the 
> tnc to wait, and then never give it "Clear to send" signal.. I don't 
> know.
>
> I do know, when I stop a software program that's communicating with my 
> tnc's, after a while the con led lights up until I either start the 
> program again, or reset the tnc..
>
> Robbie
>
> Amateur Radio WB8NUT wrote:
>> AGWPE is connected to TNC and then the applications are go to the TNC 
>> via AGWPE.  Allows multiple applications to access the TNC at the 
>> same time.  So, I am a bit ignorant that what I have possibly 
>> misconfigured.  What should I look for and where?
>>
>> Thanks,
>>
>> Duffy
>>
>> Robbie, wa9inf wrote:
>>
>>> Duffy,
>>>
>>> If I am not mistaken, it would indicate the pc, or software is not 
>>> allowing communications from the tnc and the buffer of the tnc is 
>>> full.. You may have the port misconfigured??
>>>
>>> Robbie
>
>
>
> _______________________________________________
> aprssig mailing list
> aprssig at lists.tapr.org
> https://lists.tapr.org/cgi-bin/mailman/listinfo/aprssig




More information about the aprssig mailing list