Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[aprssig] Garmin GPS35

Scott Miller scott at opentrac.org
Tue Sep 27 19:30:33 UTC 2005


Well, first thing I'd try is leaving it out in the open for half an hour and 
see if it does anything different, if you haven't tried that already.  Can 
you provide some of the NMEA output?  It should give you information on what 
sats it's hearing.  Maybe the receiver's toast.

Scott
N1VG

----- Original Message ----- 
From: "Stan Coleman [NØYXV]" <n0yxv at gihams.org>
To: "TAPR APRS Mailing List" <aprssig at lists.tapr.org>
Sent: Tuesday, September 27, 2005 12:26 PM
Subject: Re: [aprssig] Garmin GPS35


> GPS is connected directly to laptop running Garmin's configuration and 
> setup
> program. When you click on display NMEA output you get something like this
> 00.000000N 00.0000000W (you get the point). Currenlty I don't have it 
> connected
> to anything other than the laptop. Once I get that part working I can move 
> on
> and reconnect it to the TNC.
> --
> visit us online at
> www.gihams.org
>
>
> Quoting VE7GDH <ve7gdh at rac.ca>:
>
>> Stan N0YXV wrote on Sept 27 2005
>>
>> > I'm having trouble with my Garmin GPS35. It was all working fine until
>> > one day when it began sending a static location over and over no matter
>> > where I drove. It appears to me like I need to reset this possible back 
>> > to
>> > the way it came from the factory. I've found a couple of hints on the
>> > Garmin web site but was hoping that somebody else had experienced
>> > this problem and knew of a good quick fix.





More information about the aprssig mailing list