Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[aprssig] DIGI 8.3 WIDE1-1 bug?

Andy AB9FX ab9fx at aprs.pl
Fri Dec 21 21:15:09 UTC 2007


As I can recall from my internal-human memory, only problem with 8.3 was 
with no duplicate checking for aliases in the UIDIGI command.
73
Andy


----- Original Message ----- 
From: "Robert Bruninga" <bruninga at usna.edu>
To: "'TAPR APRS Mailing List'" <aprssig at lists.tapr.org>
Sent: Friday, December 21, 2007 13:29
Subject: RE: [aprssig] DIGI 8.3 WIDE1-1 bug?


>> > WB4APR-15>APRS,WIDE1-1,WIDE2-1:stuff
>> > My digi does this:
>> > WB4APR-15>APRS,WB4APR-1*,WIDE1,WIDE2-1:stuff
>> > And it DIES!  The * should be after the WIDE1, as in
> WIDE1*,...
>>
>> Do you by any chance have WIDE1-1 in UIDIGI?
>
> No, it was not there before.  It should not beneeded with a
> KPC-3+ (unless there are some early ROMS that I have forgotten
> about).  Yes, once I saw this bug, I have added WIDE1-1 to the
> UIDIGI alias list.
>
> But my question is whether there are some early 8.3 roms out
> there with this bug.  I think I rememebr there are, and so my
> docs need to be updated... But I forget the details.
>
> Bob, WB4APR
>
> Bob, WB4APR
>>
>> 73 es cul - Keith VE7GDH
>> --
>> "I may be lost, but I know exactly where I am!"
>>
>> _______________________________________________
>> aprssig mailing list
>> aprssig at lists.tapr.org
>> https://lists.tapr.org/cgi-bin/mailman/listinfo/aprssig
>>
>
>
> _______________________________________________
> aprssig mailing list
> aprssig at lists.tapr.org
> https://lists.tapr.org/cgi-bin/mailman/listinfo/aprssig
> 





More information about the aprssig mailing list