Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[aprssig] [Fwd: APRSsig Remailer Still Acting Flaky; What's Going On]

Chris Rose kb8uih at sbcglobal.net
Wed Nov 12 02:07:58 UTC 2008


Did anyone see the error in this post?  

Stephen, you typed aprssing, not aprssig.  I deleted other posts on this thread and didn't read them in case someone else has noted the same thing.

Chris 
KB8UIH


--- On Sun, 11/9/08, Stephen H. Smith <wa8lmf2 at aol.com> wrote:

> From: Stephen H. Smith <wa8lmf2 at aol.com>
> Subject: [aprssig] [Fwd: APRSsig Remailer Still Acting Flaky; What's Going On]
> To: "TAPR APRS Mailing List" <aprssig at tapr.org>
> Date: Sunday, November 9, 2008, 4:13 PM
> 2nd try at getting tapr server to believe aprssing at tapr.org
> is a valid 
> "user".
> 
> -------- Original Message --------
> Subject:    APRSsig Remailer Still Acting Flaky; What's
> Going On
> Date:   Sun, 09 Nov 2008 13:11:30 -0800
> From:   Stephen H. Smith <wa8lmf2 at aol.com>
> To:     TAPR APRS Mailing List <aprssig at tapr.org>
> 
> 
> 
> Three times in a row, when I have hit "Reply" to
> a post, the message has 
> bounced from the * tapr.org*  domain, with the mail server
> at  tapr.org  
> claiming there was no such address as
> "*aprssig at tapr.org*".   
> 
> If I create a new original message and paste the entire
> contents of the 
> failed reply into it, including a subject line beginnng
> "RE:",   it goes 
> through successfully.  
> 
> This has started since the email server address change, and
> YES I am 
> using the new domain "tapr.org" rather than the
> old 
> "lists.tapr.org".       
> 
> 
> WHAT IS GOING ON ????
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> aprssig mailing list
> aprssig at tapr.org
> https://www.tapr.org/cgi-bin/mailman/listinfo/aprssig



More information about the aprssig mailing list