[aprssig] Bulletin ID - Kenwood Problem?

Mike GM1WKR gm1wkr at gmail.com
Wed Dec 18 09:46:35 CST 2013


Thanks for the info Pete, this must get very annoying for users.

Thanks & 73,
Mike





On 17 December 2013 19:59, Pete Loveall AE5PL Lists <hamlists at ametx.com>wrote:

> This has been an issue with the Kenwoods since the D700 and D7.  Bulletins
> and NWS messages fill their limited message buffer and cannot be ignored.
>
> 73,
>
> Pete Loveall AE5PL
> pete at ae5pl dot net
>
> > -----Original Message-----
> > From: Mike GM1WKR
> > Sent: Tuesday, December 17, 2013 12:26 PM
> >
> > As expected (from Lynn's previous explanation) APRSIS updates the payload
> > and time received without creating a new line - the old info is updated.
>  The
> > Kenwood D710, however, creates a new line in the message screen for each
> > packet (each with BLN ID 9).  This just fills up the message screen with
> what
> > looks like new messages.
> >
> > Can anyone see if there is anything in my generated packet that is
> causing
> > this or is it simply a Kenwood issue?  I am quite sure this worked as
> expected
> > previously (while working on the script).
> _______________________________________________
> aprssig mailing list
> aprssig at tapr.org
> http://www.tapr.org/mailman/listinfo/aprssig
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tapr.org/pipermail/aprssig/attachments/20131218/03f97b10/attachment.html>


More information about the aprssig mailing list