[aprssig] Help With Filter on Xastir

Peter - ZL2BAU peter.zl2bau at gmail.com
Mon Jun 2 22:57:35 CDT 2014


Hi All,

         I am having a problem in setting the filter on a T2 server when 
I log in, I have tried all sorts of combinations and I just can not make 
it work, this is what I have :

I am using sydney.arps2.net

r/-44/171/500 p/ZL/ZM/ZK

It is the 500 km setting that does not appear to work for me.

The Xastir version is V2.0.1 running on Ubuntu 10.04.4

What am I missing ???

I still see stations far in excess of the 500 km setting.

-- 
Regards ..... Peter  ZL2BAU

     ZL2BAU BBS - Waimate - South Canterbury BBS & APRS iGate

     Located In - Waimate - Central South Island - New Zealand
             Grid Location : RE55MG - 44.44.26S / 171.03.23E
     New Zealand / World Wide Telnet BBS Forwarding
                    E-Mail : peter.zl2bau at gmail.com
                     Skype : ZL2BAU or Peter Mallett
                  Echolink : ZL2BAU
               Packet Mail : ZL2BAU @ ZL2BAU.#79.NZL.OC
       NZART Member Number : 104431
           Internet LinBBS : telnet 118.82.200.153:6303
     Internet Xrouter Node : telnet 118.82.200.153:23
     Internet Xrouter Node : BAUNOD:ZL2BAU-3 - 44.147.210.26
     Tcp/Ip 44-Net Routing : 44.147.210.0/24 Gateway 44.147.210.26
       Xrouter Chat Server : telnet 118.82.200.153:1448
       Xrouter APRS Server : telnet 118.82.200.153:3600
       Xrouter HTTP Server : http://118.82.200.153:8500









More information about the aprssig mailing list