[aprssig] Not digipeating since moving to a new computer

Dave Kaplan davek at cloverleaf.com
Fri Oct 30 10:09:28 CDT 2015


Looking for some suggestions for a problem I am having with UIView.

Over a year ago I moved my hard drive from one computer to another computer. All the programs seemed to be working fine and I can see WB0WNX reporting both position and weather on findu.com.

http://www.findu.com/cgi-bin/wxpage.cgi?call=WB0WNX

It wasn't until I had a ham visitor that I realized my station is no longer digipeating other stations to the internet. Sitting right outside my house, watching the display on my D710, I can see my vehicle being digipeated but when I check it is not being reported on findu as being sent by my station but rather from another station.
WB0WNX-3>TRRY8P,WIDE3-3,qAR,N7OJV-10:`|4In <j/]"43}=
WB0WNX-3>TRSP6Q,WIDE2-1,qAR,N7OJV-10:`|4lsWj/]"7l}=
WB0WNX-3>TRSP6Q,WIDE3-3,qAR,N7OJV-10:`|4lATj/]"7r}=
WB0WNX-3>TRRY7Y,WIDE2-1,qAR,N7OJV-10:`|4]l#Wj/]"7d}=
WB0WNX-3>TRRY7R,WIDE3-3,qAR,N7OJV-10:`|4[l?hj/]"7a}=
WB0WNX-3>TRRY7R,WIDE3-3,qAR,N7OJV-10:`|4Nls8j/]"43}=
WB0WNX-3>TRSQ1U,KC0QWN-15*,WIDE3-2,qAR,KC0QWN-10:`|5l"'j/]"7e}=
WB0WNX-3>TRSP2U,WIDE2-1,qAR,N7OJV-10:`|5!m^(j/]"7]}=

The COMM port did change when moving computers but I changed it on the UIView setup so the computer and the TNC are talking. I'm wondering if there is a hidden setting for digipeating that needs to be changed. I'm thinking maybe I should wipe the UIView install and do a fresh install to see if that fixes the issue. But before I do that I thought I would check and see if anyone has any suggestions on things I should change or check.

Dave
WB0WNX
Sioux City, IA
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tapr.org/pipermail/aprssig/attachments/20151030/938d7b7c/attachment.html>


More information about the aprssig mailing list