[aprssig] What is wrong here?

spam8mybrain spam8mybrain at yahoo.com
Fri Apr 15 15:19:31 CDT 2016


Yes, you have your symbol overlay, but not your symbol character (after the hemisphere for longitude). Also, looks like very few of your packets are getting through unmaimed. Is there a hostile colliding station in your neighborhood? Or did you just manage to end up in time-sync with another station's packets? What is the sender callsign/SSID and digipeat path for your station?
Andrew, KA2DDO author of YAAC 

-------- Original message --------
From: "Geri.Norris (NOAA Federal) via aprssig" <aprssig at tapr.org> 
Date: 04/15/2016  3:55 PM  (GMT-05:00) 
To: John <k4ag at bellsouth.net>, TAPR APRS Mailing List <aprssig at tapr.org> 
Subject: Re: [aprssig] What is wrong here? 

Probably a funny position statement. !2539.11NNSO8021.53W
Geri N5RIG

On 4/15/2016 2:46 PM, John via aprssig wrote:
> Hi,
>
> I recently setup a digi in the garage and checking it on APRS.fi I get 
> this:
> 2016-04-15 15:39:52 EDT: *K4AG-2 
> <http://aprs.fi/?c=raw&limit=&call=K4AG-2>*>APN383,K4AG-6 
> <http://aprs.fi/?c=raw&limit=&call=K4AG-6>,WF2C-1 
> <http://aprs.fi/?c=raw&limit=&call=WF2C-1>,WIDE2*,qAR,KK4ZMG-5 
> <http://aprs.fi/?c=raw&limit=&call=KK4ZMG-5>:!2539.11NS08021.53W 
> *[Unsupported packet format]
> *My other digi K4AG-6 is OK*
> *What am I doing wrong?
> Thanks,
> John
> **
> _______________________________________________
> aprssig mailing list
> aprssig at tapr.org
> http://www.tapr.org/mailman/listinfo/aprssig

_______________________________________________
aprssig mailing list
aprssig at tapr.org
http://www.tapr.org/mailman/listinfo/aprssig
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tapr.org/pipermail/aprssig/attachments/20160415/241684f4/attachment.html>


More information about the aprssig mailing list