[aprssig] my TAPR emails are not getting thru

Nagi Punyamurthula n0agi at n0agi.com
Fri Jan 8 17:20:34 CST 2016


Thanks all for letting me know.

Nothing changed on my end;  must be some system burp.  I will keep an eye on it.

Thanks
Nagi

From: aprssig [mailto:aprssig-bounces at tapr.org] On Behalf Of Robert Bruninga via aprssig
Sent: Friday, January 08, 2016 4:08 PM
To: TAPR APRS Mailing List <aprssig at tapr.org>
Subject: Re: [aprssig] my TAPR emails are not getting thru

> Not sure why, but, none of my emails… are getting thru the group

Maybe they are.  I see posts from you frequently..

If your email is like mine, I never get ANY comeback copy of any email I send to ANY group.  That is why I always have to copy-to-myselif in order to see what I sent.  Apparently Microsoft or the bit czar in the sky has decided you don’t need to see what you send to a group.

Maybe you changed email systems and are handicapped like mine is?
Bob

From: aprssig [mailto:aprssig-bounces at tapr.org<mailto:aprssig-bounces at tapr.org>] On Behalf Of Nagi Punyamurthula via aprssig
Sent: Friday, January 08, 2016 2:27 PM
To: TAPR APRS Mailing List
Subject: [aprssig] my TAPR emails are not getting thru

Not sure why, but, none of my emails addressed to this DL are getting thru the group.  I was told today that the emails are not moderated, however, if they are lengthy, that they could get delayed. But, the last one was fairly textual and short.

Anyone else having this issue or is it just me

Thanks
Nagi


73, N0AGI-Nagi
[cid:image001.jpg at 01D08197.994BC970]
http://N0AGI.com/



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tapr.org/pipermail/aprssig/attachments/20160108/b1d79002/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 2893 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <http://www.tapr.org/pipermail/aprssig/attachments/20160108/b1d79002/attachment.jpg>


More information about the aprssig mailing list