Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[wxsig] T238+ Sensor Setup

Rui MR Pinto ct2jko at ct2jko.com
Sun Mar 1 16:32:13 UTC 2009


Thanks for letting me know about your problems!
Can ask again if anybody ever used the TAI8570 pressure sensor by AAG?
Or what barometric pressure sensor do you use with this weather station? 
(One that works :-) !!! )

Tks,
Rui.


----- Original Message ----- 
From: "Michael Dzado" <m.dzado at mchsi.com>
To: <wxsig at tapr.org>
Sent: Sunday, March 01, 2009 4:17 PM
Subject: Re: [wxsig] T238+ Sensor Setup


> Now that you mention it, I have had problems with the pressure sensor too.
> I purchased 2 B1-R1-K Barometer kits from
> http://www.hobby-boards.com/catalog/main_page.php .  I built one and had 
> the
> other built by Eric at Hobby-Boards.  I tested them both with the 1-Wire
> Viewer mentioned on his website.  Both work on the PC, but when I connect
> them to the T238+ they always read 28.23 +/ .1 inches.  I haven't taken 
> the
> time to pursue this any further.
>
>
>
> So, to answer your question from my point of view.  I haven't got one
> working yet.
>
>
>
> Michael
>
> _______________________________________________
> wxsig mailing list
> wxsig at tapr.org
> https://www.tapr.org/cgi-bin/mailman/listinfo/wxsig
>
> __________ Information from ESET Smart Security, version of virus 
> signature database 3897 (20090228) __________
>
> The message was checked by ESET Smart Security.
>
> http://www.eset.com
>
>
> 




More information about the wxsig mailing list