Order Tray | Contact Us | Home | SIG Lists

[wxsig] T238 5 second "live" vs 5 minute averaged modes and reliability

John Bennett jabennett at insightbb.com
Thu Mar 31 17:51:15 UTC 2011


I was at the site recently and the stable version is 1.14.1C. I brought this up with a number of years ago, but we dropped pursuing it since the above version was reinstalled and stable.

-----Original Message-----
From: William Beals <will at beals5.com>
Sent: Thursday, March 31, 2011 10:20 AM
To: 'TAPR Weather Station SIG Mailing List' <wxsig at tapr.org>
Subject: Re: [wxsig] T238 5 second "live" vs 5 minute averaged modes	and	reliability

That is a surprise on the 5-second mode.  I must admit that for QC checking
I normally checked it for a few minutes to make sure it wasn't broken.  I
never tested it for a long time.

Can you tell me which sensors you have?  If you have tried with a subset,
that may help narrow down where the issue might be.  If you haven't, no need
for special tests.

will

-----Original Message-----
From: wxsig-bounces at tapr.org [mailto:wxsig-bounces at tapr.org] On Behalf Of
Rich Beckwith
Sent: Saturday, March 26, 2011 11:16 AM
To: TAPR Weather Station SIG Mailing List
Subject: Re: [wxsig] T238 5 second "live" vs 5 minute averaged modes and
reliability

Thanks John.  I have been lucky so far, only blown BAT42 diodes.

Rich

On Sat, Mar 26, 2011 at 12:12 PM, John Bennett <jabennett at insightbb.com>
wrote:
> I use the "live" mode with my wxn server and have run into the exact 


[The entire original message is not included]



More information about the wxsig mailing list